(NWWI-) TAXATIE / ADVIES

Een huis verkopen of kopen is een zaak van vertrouwen. Dat Coppelmans Makelaardij dit vertrouwen alleszins waard is, bewijst wel het feit dat bijna geheel gewerkt wordt op voordracht van tevreden relaties en dat (NWWI-) taxaties worden uitgevoerd voor vrijwel alle grote gerenommeerde hypotheekverstrekkers. Wij zijn er bijvoorbeeld trots op dat wij ons al jaren lang de huistaxateur mogen noemen van de grootste bank/verzekeraar in Nederland. En die eist kwaliteit!

Maar ook en vooral voor particulieren kunnen wij een toegevoegde waarde hebben. Wij maken niet alleen een schriftelijk kil rapport, maar geven u graag mondeling die extra tip of toelichting, om uw beslissing bij aankoop of hypotheekaanvraag te vergemakkelijken.


Een (NWWI-) taxatierapport kan nodig zijn voor:
- een aan- of verkoopbeslissing voor een onroerende zaak;
- een hypotheekaanvraag;
- een 2e hypotheek in verband met een verbouwing;
- het verkrijgen van een lagere hypotheekrente omdat de toeslag voor een
zogenaamde tophypotheek kan vervallen;
- het bepalen van de herbouwwaarde;
- fiscale redenen.

Ons taxatietarief is normaal, wij zijn geen prijsbrekers. Maar onze prestatie en kwaliteit zijn boven normaal. De opleiding, beëdiging conform de normen van het certificatie-instituut Register Makelaar en Taxateur (RMT) en het NVM-kwaliteitslabel staan garant voor vakbekwaamheid.

(NWWI-) Taxatie aanvragen? Bel
040 - 2230916 of vul dit formulier in.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring