HYPOTHEEKADVIES

Eén van de belangrijkste zaken bij het kopen van een huis is de hypotheek.

Vóórdat u zich gaat oriënteren op een nieuwe woning wilt u weten hoeveel u kunt lenen om latere teleurstellingen te voorkomen. In veel gevallen is dat een lening die het aankoopbedrag van de woning te boven gaat en die u voor vele jaren (maximaal 30 jaar) aangaat. De hypotheek moet aansluiten bij uw financiële situatie nú, zonder uw financiële situatie stráks uit het oog te verliezen.

Coppelmans Makelaardij werkt samen met erkende hypotheek-adviseurs die u helderheid en zekerheid bieden in deze complexe materie van financieringen en continu wisselende marktomstandigheden.

Het zijn stuk voor stuk specialisten die samen met u de hypotheek vaststellen die het beste bij u past. Zij adviseren u over hypotheken, spaarproducten, pensioenen en verzekeringen. Omdat zij niet gebonden zijn aan een bank of verzekeraar en dus met alle aanbieders zaken doen, kunnen wij voor u op zoek naar de voordeligste hypotheek.

Wie voor u de goedkoopste aanbieder is, hangt af van uw rentevoorkeuren, inkomen, aflossingswensen, verzekeringswensen, leeftijd en vele andere factoren.

Onze adviseurs brengen met plezier voor u in kaart wat voor u de aantrekkelijkste optie is.

Vanzelfsprekend houden onze adviseurs bij het advies rekening met de laatste fiscale ontwikkelingen, de rentestanden en alle verschillende hypotheekvoorwaarden. Hierdoor bent u er zeker van dat u een advies op uw maat krijgt, waar bovendien geen kosten aan verbonden zijn.

Onze adviezen zijn gratis! Dit geldt ook voor een second opinion over de offerte die u, misschien van uw bank, al heeft ontvangen.

Interesse? Bel
040 - 2230916 of klik hier voor een vrijblijvend hypotheekadvies.

 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring